top of page

"Max heeft een nadrukkelijk oog voor het bieden van (h)erkenning en het bieden van hoop en perspectief. Hen is secuur in diens werk en heeft zichzelf niet alleen ontwikkeld in de rol van ervaringsdeskundige, maar heeft ons als team ook geholpen deze rol en functie verder te ontwikkelen en uit te bouwen. We hebben hen als een prettige collega ervaren en een waardevol onderdeel van ons team, waar we veel van geleerd hebben."

FACT jeugd Zwolle

"Wij kennen Max bijna 2 jaar. Max is maandelijks aanwezig als ervaringsdeskundige bij de vaardigheidstraining van ons DGT programma. 

De kracht zit in het makkelijk aansluiten bij de jongeren door zich open, respectvol, kwetsbaar en gelijkwaardig op te stellen. Max stimuleert de jongeren om te zoeken naar hun eigen manier en daarin voor jezelf op te komen en ruimte te vragen binnen je behandeling. Diens verhaal geeft hoop doordat jongeren horen wat Max heeft meegemaakt en zien dat die staat waar die staat. En ook dat je voortdurend in proces kunt zijn en hier de tijd voor mag nemen.

Voor ons als trainers is de aanwezigheid van Max ook erg waardevol. Max geeft ons inzicht in de belevingswereld van de jongere en kan het perspectief van de jongere belichten en aan de andere kant ook naast ons staan, ons aanmoedigen om vol te houden en ons eraan herinneren dat de sleutel voor verandering toch echt bij de jongere ligt.¨

Gerdien Veldink en Henrieke Roeland, Kinder- en jeugdpsychiatrie Karakter

"Mijn sessies met Max ervaar ik als zeer prettig en verhelderend. Max durft de vinger op de zere plek te leggen, is begripvol, eerlijk en realistisch. Max luistert aandachtig en stelt goede vragen waardoor je zelf aan het denken wordt gezet. Het is moeilijk om Max te omschrijven in een paar woorden maar de woorden 'puur, open, eerlijk, inspirerend en begripvol' zijn de eersten die bij mij naar boven komen. Als je op zoek bent naar een goede coach dan zou ik Max zeker aanraden"

Nicole / ervaringsdeskundige & coach

"Eindelijk hoor ik wat mijn kind mij de hele tijd verteld, alleen krijg ik er nu een vertaling bij van wat daar achter zit en kan ik vragen stellen. Het is een opluchting eindelijk meer te begrijpen van waar ze tegenaan loopt"

Ouder

"Ik was onder de indruk van Max' persoonlijke verhaal, onder andere dat die zich daarin zo kwetsbaar heeft durven op te stellen.  Ik vond het op meerdere niveaus erg waardevol."

Sanne / student POH-GGZ

"Een goede les met een duidelijk gestructureerd verhaal, waar Max diens eigen verhaal authentiek in verweven was."

Arie / Docent CHE

"Een avond met een mooie balans tussen serieus en informatief met nuchterheid, luchtig en een gezonde dosis humor."

Linda Dijkgraag / Ouder

"Ik heb het traject bij Max met plezier doorlopen. Ik vond onze gesprekken interessant en ik heb er veel van geleerd. Door de opdrachten leerde ik hoe ik het nieuwe gedrag beter kon toepassen."

Nadine

Testimonials: Testimonials

Voeg een testimonial toe

Deel je ervaring

Would you recommend us to your friends?

Thanks for submitting!

Testimonials: Testimonial Form
bottom of page