top of page

Voorbij de Standaard

Ervaringsdeskundigheid

Voorbij de standaard is een synoniem voor wie ik ben als mens. Ik ben Max Wijnen en ben ervaringsdeskundige in de gezondheidszorg. Ik heb ervaring opgedaan in vele gebieden, waaronder lichamelijke en geestelijke zorg, maar wat mijn meest kentekende kenmerk is is dat ik in mijn hele leven veel heb gefunctioneerd buiten de standaard hokjes.

Home: Welcome
IMG-20210608-WA0009.jpg

Mijn verhaal

Max Wijnen
Puur | Eerlijk | Humoristisch | Empatisch

Wie ik ben is voor velen afwijkend van de norm rondom seksualiteit, gender en leefstijl. Als ervaringsdeskundige sta ik voor openheid en gelijkheid en geloof ik dat in ieder mens goeds zit. Door in gesprek te gaan creëren we een breder beeld waarbij we een oud beeld niet weg hoeven te maken, alleen als daar behoefte aan is. Naast ervaringsdeskundige ben ik in het verleden werkzaam geweest als hulpverlener en kan daarom een goede overbrugging zijn voor hulpverlener naar cliënt/patiënt en vise versa.

Home: About Me

Werken vanuit ervaring

Voorlichting, advisering en casuïstiek ondersteuning

WhatsApp Image 2020-02-19 at 11.18.09 PM
Meer info
Home: Services

Werkzaam bij & via

Zebra Voorlichting

Team ED16+

Karakter

Ixta Noa

Home: Clients
Home: Testimonials

"Max heeft een nadrukkelijk oog voor het bieden van (h)erkenning en het bieden van hoop en perspectief. Hen is secuur in diens werk en heeft zichzelf niet alleen ontwikkeld in de rol van ervaringsdeskundige, maar heeft ons als team ook geholpen deze rol en functie verder te ontwikkelen en uit te bouwen. We hebben hen als een prettige collega ervaren en een waardevol onderdeel van ons team, waar we veel van geleerd hebben."

FACT jeugd Zwolle

Contact

+316 13327686

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Thanks for submitting!

Home: Contact
Home: Blog Feed
bottom of page